Віза в Китай

Популярність Китаю зростає щодня серед українських туристів і бізнесменів. Саме тому, віза в Китай все частіше стає необхідністю. Як відомо, Китай має грандіозну за розмірами територію з тисячолітньою історією, прекрасні пляжі острова Хайнань, приголомшливі хмарочоси китайських мегаполісів. Для того, щоб відвідати всі визначні місця цієї країни, потрібно приїхати сюди не один раз. Бізнесменів  приваблюють поїздки з метою відвідання виставок та конференцій, та налагодження ділових стосунків з китайськими партнерами та виробниками.

Пропонуємо свої послуги з оформлення візи у Китай та підготовки документів до консульства.

Ціни на візову підтримку в Китай:

Тип візи і термін її дії

Тип візи

Період оформлення

Ціна USD

"L" Туристична віза в Китай

Вартість візи в Китай при бронюванні туру або замовлення наземних послуг 150 дол!

Одноразове відвідування Китаю Коридор для відвідувань - 90 днів Перебування - 30 днів

проста

7 днів

190

термінова

5 днів

220

Надтермінова

3 дня

230

"L" Туристична віза в Китай

Двократне відвідування Китаю Коридор для відвідувань  - 180 днів Перебування - по 30 днів / кожне відвідування

проста

7 днів

260

термінова

5 днів

290

Надтермінова

3 дня

300

"M" Бізнес віза в Китай

Одноразове відвідування Китаю Коридор для відвідувань - 90 днів Перебування - 30 днів

проста

7 днів

220

термінова

5 днів

250

Надтермінова

3 дня

260

Одноразове відвідування Китаю Коридор для відвідування - 90 Перебування - 60 днів

проста

7 днів

240

термінова

5 днів

270

Надтермінова

3 дня

280

Одноразове відвідування Китаю Коридор для відвідування - 90 днів Перебування - 90 днів

проста

7 днів

250

термінова

5 днів

280

Надтермінова

3 дня

290

"М" Бізнес віза в Китай

Двократне відвідування Китаю Коридор для відвідувань - 90 днів Перебування - по 30 днів / кожне відвідування

проста

7 днів

290

термінова

5 днів

320

Надтермінова

3 дня

330

Двократне відвідування Китаю Коридор для відвідувань - 180 днів Перебування - по 60 днів / кожне відвідування

проста

7 днів

310

термінова

5 днів

340

Надтермінова

3 дня

350

Двократне відвідування Китаю Коридор для відвідування - 180 днів Перебування - по 90 днів / кожне відвідування

проста

7 днів

320

термінова

5 днів

350

Надтермінова

3 дня

360

"М" Бізнес віза в Китай

Мультивіза в Китай на 6 міс. 180 днів

500

(Обов'язкова наявність в паспорті мінімум однієї використаної візи в Китай, або копія візи з паспорта, термін якого закінчився)

Мультивіза в Китай на 12 міс. 365 днів

550

(Обов'язкова наявність в паспорті мінімум однієї використаної візи в Китай, або копія візи з паспорта, термін якого закінчився)

Віза в Китай

Необхідні документи для оформлення візи:

  1. Анкета для візи в Китай (або Візова форма в Китай )
  2. Закордонний паспорт (повинен бути дійсний мінімум 6 місяців  з дня закінчення можливої поїздки, обов'язкова наявність чистого розвороту або сторінки без штампів і відміток для вклеювання візи).
  3. Копія першої та другої сторінок українського паспорта.
  4. Кольорове фото, розміром 3.5 х 4.5 см
  5. Свідоцтво приватного підприємця або його копія, або довідка з роботи – не меньше 5000 грн. (Якщо турист не працює - довідка з банку про стан рахунку – не меньше 3000 $).
  6. Нотаріально завірений дозвіл від батьків на виїзд дитини (якщо дитина прямує до Китаю з одним з батьків), копія свідоцтва про народження, кольорове фото 3.5 х 4.5 см довідка з місця навчання.
  7. Копія першої сторінки закордонного паспорта
  8. Медстрахівка, для осіб які досягли пенсійного віку в обов'язковому порядку.

  Увага! Бізнес віза в Китай і Мультивіза в Китай відкриваються, лише в тому випадку, якщо людина раніше відвідувала Китай.

Термін оформлення візи від 3-х до 7-ми днів залежно від терміновості + час на відправку документів у консульство з регіонів, приблизно 2 робочих дня. Стандартний період перебування в країні - 30 днів, з моменту в’їзду.